Виграємо на матчах Ліги чемпіонів

  • Рекламный пост
Виграємо на матчах Ліги чемпіонів

Учасники групового етапу Ліги Чемпіонів подолали вже половину шляху, а це означає, що попереду на нас чекає неймовірно захоплива розв'язка, де й будуть визначені 16 щасливчиків, котрі продовжать змагання навесні. Разом з тим, не на жарт розгортається боротьба і у нашій БК Fanbet, де буде визначений кращий букмекер сезону. Давайте поглянемо, які найбільш цікаві для прогнозування матчі на нас чекають у 4-му турі ЛЧ. За основу візьмемо коефіцієнти William Hill: букмекерської контори онлайн.

Ситуацію для прогнозування погіршує той факт, що майже всі фаворити протистоянь грають вдома. Отже доведеться або ризикувати з форами, або грати на малих коефіцієнтах через експреси та ординари з серйозними ставками. У подібних ситуаціях я зазвичай йду першим шляхом, котрий, часто себе оправдовує. Мою увагу насамперед привернули такі матчи: Арсенал - Андерлехт, Реал Мадрид - Ліверпуль, Борусія Д. - Галатасарай та Атлетік - Порту.

Є всі підстави сподіватись, що Арсенал в рідних стінах зможе переграти бельгійців з різницею не менше, ніж в 2 м'ячі. Якщо ви поставите на перемогу канонірів з форою в -1.5 м'ячів, то ваша ставка примножиться в 1.9 разів.

Трохи складніші умови нам ставлять у матчах Реала та Борусії, де приймаються ставки на перемогу з форою у -2 м'ячі. Якщо ці команди переможуть з такою різницею, то вам просто повернуть гроші. Якщо ж вони влаштують домашні розгроми, то ваша ставка збільшиться у 2.1 рази. Гадаю, варто ризикнути.

І останній матч, котрий мене зацікавив, це Атлетік - Порту. На думку все того ж William Hill, баски у домашньому матчі будуть фаворитами. Та мені здається, що Порту цілком під силу як мінімум не програти у цій зустрічі. На Х2 букмекери пропонують нам коефіцієнт 1.55, що досить непогано. А якщо ви поставите на Порту фору з нулем, і команда виграє, то переможний коефіцієнт складе цілих 2.16.

Що ж, успіхів у ваших прогнозах!


Другие новости «StavRate»