Чергове фіаско Динамо

  • Рекламный пост
Чергове фіаско Динамо

Годину тому завершився матч чергового туру Ліги Європи. У Бельгії місцевий Генк приймав київске Динамо. Перед цим матчем бельгійці опереджали киян на 1 заліковий пункт. А у суперників по групі - Рапіда та Туна було по 3 пункти.

Динамівці швидко відкрили рахунок. Вже на 9-й хвилині Андрій Ярмоленко скористався помилками захисника та голкіпера суперника та відправив "круглого" у сітку. Та вже через 8 хвилин Хачеріді привіз пенальті у власні ворота. Так рахунок став 1-1. Ще до кінця першого тайму гравці Генка двічі засмучували Коваля. Взагалі, складалося дуже дивне відчуття, адже кияни грали як мінімум не гірше, а програвали 3-1. Та на другий тайм залишалася надія.

Як то не дивно, але у другій половині саме господарі грали краще і вже по перших хвилинах другого тайму стало зрозуміло, что долю путівки у євровесну доведеться вирішувати у Києві в останньому турі. У паралельному матчі Рапід з рахунком 2-1 переграв Тун.

На післяматчевій прес-конференції Олег Блохін вже звично після поразок виглядав веселим. Чи то він якісь анекдоти смішні згадує, чи то в нього істерика така... Не зрозуміло. Але на таку гру боляче дивитись. Команда не бігла, команда не боролась, команда не продемонструвала ніякої жаги до перемоги.

Залишається сподіватись, що в останньому турі динамівці зможуть зіграти хоча в з нічийним рахунком, а до весни може щось і зміниться. Всі ті розмови, мовляв Динамо - команда рівня ліги Чемпіонів ничого не варті. Їх рівень - ранні стадії плей-офф Ліги Європи максимум. Але це стосується виключно гри. Потенціал у команди є, але хто його зможе розкрити?


Другие новости «StavRate»