Криза Динамо закінчується?

  • Рекламный пост
Криза Динамо закінчується?

Скільки вже слів сказано про кризу Динамо, скільки різних думок ми вже почули і скільки обіцянок про те, що вже скоро ми побачимо ту команду, котру сподівались побачити після літнього трансферного вікна. Та після поразки в Луганську від Зорі з рахунком 2:0 постає багато сумнівів.

Так, після того Динамівці обіграли на виїзді Тун, майже ввесь матч граючи в меншості, потім був погром місцевої Волині в Луцьку. Та навряд ці команди мають достатній рівень, аби говорити про одужання Динамо. З цим підбором гравців команда може обігрувати подібних суперників навіть за рахунок їх індивідуальної майстерності.

Великі проблеми у киян виникають тоді, коли команда проти них показує гарно організовану гру. Тоді індивідуальні навички демонструвати стає важко і команда стає схожою на збірну зірок, що вперше грають одне з одним.

На днях зірковий новачок Динамо Ленс заявив, що Блохін спілкується англійською не краще, ніж він російською. В перерві матчу тренер дає рекомендації лише для тих гравців, що розуміють його мову. Інші просто спостерігають і можуть здогадуватись, що ж там за плани у Тренера. Можливо їм варто використовувати який-небудь тлумачний словник онлайн, адже тримати в роздягальні перекладачів для всіх легіонерів майже неможливо.

Ще одна проблема криється у моральному дусі команди. Інший новачок Динамо Тремулінас дивувався, чому всі гравці обідають окремо і групами по 3-4 чоловіки, адже в багатьох командах обід проходить за одним спільним столом. Такі моменти мають великий вплив на моральний дух у колективі і над ними потрібно працювати.


Другие новости «StavRate»